Поштова станція на Валу: реставрація продовжується. Що вже зробили (СВІЖІ ФОТО)


Поштова станція на Валу: реставрація продовжується. Що вже зробили (СВІЖІ ФОТО)

У Чернігові тривають роботи з реконструкції будівлі колишньої Поштової станції на території Валу. Наразі майже всі зовнішні капітальні роботи з реставрації фасаду, у тому числі ремонт даху, завершені.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради.

На сьогодні проводиться оздоблення ґанку. Зокрема, здійснюється монтаж кованих металевих поручнів, а також кованого металевого навісу.

Після завершення всіх зовнішніх робіт, наступним етапом передбачено ремонтні роботи всередині будівлі.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти “Чернігівський Фонтан”, де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции

Источник: 0462.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *